Astrolog Sören Kling (Skorpion)

Född 1949 i Stockholn, Nacka.

Medial förmåga

Ända sedan barnsben har jag haft den mediala förmågan, (både på gott och ont) och lärt mig att leva med det, än om jag inte haft så stor användning av denna förmåga att hjälpa, mest att driva ut andar ur hus eller liknande. Det är ett arv efter både min mor och far, alla i familjen har den förmågan, och har alltid varit naturligt för oss och inget konstigt.

Började studera astrologi

Hösten 1964 blev jag inspirerard av en gammal vis man, om universums lagar. Det allra första blev boken "De vises sten" av T Lawrens sedan följdes det av den esoteriska läran av samma författare,och som sedan dess skrivit åtskilligt mycket mera om den esoteriska kunskapen. Efter det följde religionshistoriken, allt från Gnostiken till många andra trossamfund och det lite mer okulta nygnostisismen av  Helena P Blavatsky född 12 augusti 1831 kl: 02.17 Ekaterinoslav Ryssland. Boken Isis och "den hemliga läran",

Därefter blev det Martinus, Dansk vis man från Vendsyssle Norra Gylland född 11 augusti 1830 "Livets bok" eller "tredje testamentet" som den också heter, alla banden, det tog 20 år innan jag började förstå något av det han skrev om.

Sökandet var igång, jämförelser funderingar,astrologistudier, mm.. Började tolka åt andra 1972 och sedan 1987 startade jag Astrologimedia och höll föredrag, föreläsningar, kurser, semenarier mm.

Uppdrag

Radio Syd Väst, ring och frågeprogram om astrologi.
Astrologikurser, astrologifredrag, reikarnationsteori, medialitet, mm.
Företagsastrologisk tolkning åt bla. AB Svensk Bilprovning, Försäkringskassan,och många andra

bild38

bild037

bild039

Citat: Att förstå sitt inre microkosmos är att närma sig betydelsen av ödmjukhet

Med ett tack till den gamle vise man som ledde mig till detta, du finns alltid med mig.

Mvh. Sören Kling